onsdag 30. januar 2013

Oslotur er i boks


Jeg er en håpløs planlegger, og liker å ha ting i orden, tidligere enn strengt nødvendig. 
Tur til Grand Canaria er i boks, selv om det er 5 måneder til. Den turen ble bestilt for over en måned siden :) 


Og helgen i uke 8 så skal jeg og min kjære på Oslo-tur. Jeg ga han(og meg selv!) billetter til Dagfinn Lyngbø sitt show på Latter til jul, og vi kombinerer dette med en liten helgetur i hovedstaden, fra fredag til lørdag. 

Foto: Billettservice.no

I går så fikk jeg endelig susa meg til å bestille hotellrom. Jeg fikk en mail fra Thon Hotels om et 48-timers kupp, og da kunne jeg ikke annet enn å slå til. En natt på fint hotell for 595 kr. Det syns jeg var kjempebillig! 


Vi(jeg) valgte Thon Hotell Cecil, som ligger midt i sentrum, like ved Stortinget. Vi håper at dette hotellet er greit, uansett så skal vi bare sove der og spise frokost :) 
Det min kjære er nervøs for er kjøreturen inn dit, men vi finner nok frem på et vis. 


Det er koselig å dra på småturer innimellom, syns jeg, hvor vi kan kose oss med god mat, shopping og annet moro. 

Er det forresten noen som har noen tips til en restaurant som serverer god og ikke alt for dyr mat i Oslo sentrum? Jeg er klar over at det er flust av restauranter, men det er greit å få noen gode anbefalinger :) 


2 kommentarer:

 1. Djengis Khan er en mongolsk restaurant i sentrum, kjempegod mat. Den ligger ikke langt ifra stortinget men jeg husker søren ikke gaten akkurat nå. Ellers er det mange andre gode i sentrum generelt. Kommer an på hva dere liker egentlig :) Det er en god indisk en også som heter Mother India.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tips!
   Det hadde vært spennende og prøvd ut den mongolske restauranten. Moro med noe nytt innimellom! :)

   Slett

Jeg setter pris på om dere legger igjen en kommentar :)