onsdag 14. november 2012

En liten diamant

Jeg syns min kjære,lille hund Ante fortjener sitt eget lille innlegg her på bloggen. 

Han er en 4 år gammel(snart) blanding av chihuahua og papillon. Han er ytterst sær og HATER nabohunden. Når han ser nabohunden på veien så er han forsåvidt så lydig at han ikke bjeffer og lager lyder, som han også er ganske god på. Han myrder derimot alle kosedyrene sine, så det er tydelig at han er skikkelig sint på nabo'n. Han er som dere kanskje skjønner veldig glad i bamser, og har tilogmed en bamsekjæreste. Hun er hvit, på størrelsen med han selv og mangler øyne. Det var en periode hvor vi la bort denne bamsen fordi Ante var litt vel ivrig, og hadde tydeligvis et stort ønske om at det skulle bli flere små,hvite bamser. Da ble han rett og slett deprimert. Kjærlighetssorg var et faktum. Så vi hadde ikke noe annet valg enn å gi han tilbake bamsen, og da han fikk igjen elskerinnen så var humøret på topp igjen. Han har imidlertid gitt opp håpet om arvtagere, så han er ikke så ivrig på den fronten lengre. 

Ante har en stor lidenskap for -ostepop-. Av alle ting! 
Er det noe han bokstavelig talt sikler av,så er det ostepop. Og for ikke å glemme vaffel,noe som er høydepunktet for han om vi er på diverse travarrangementer hvor det serveres vaffel. Da er han kjempekompis med alle de med vaffel, og meeeget skeptisk til de som bare kjøpe kaffe. For Ante velger sine venner med omhu. Han er dessverre litt skeptisk til fremmede, greit nok om han hadde vært et barn for da hadde han bare vært godt oppdratt, men litt synd da han er en så søt hund at alle, voksne som barn, vil klappe på han. Men,godtar han deg som venn, gjerne med vaffel eller ostepop som bestikkelse, så har du en venn for livet. 

Til tross for mye pels på dyret, så er han en skikkelig frysepinne. Han ligger så klart i senga om natta, og dersom han fryser så krever han å få ligge under dyna. Da klorer han deg på ryggen og ser på deg med det mest sjarmerende blikket han klarer å få til. 

Han er til tross for alle sine særegenheter, verdens beste Ante! 

(Jeg kunne sikkert holdt på i hele kveld, men sparer noen gode historier til senere) 

Jeg har ikke barn selv, men skjønner hva som menes med at tiden går alt for fort! Her er han litt over 2 mnd gammel.

Alltid hatt en forkjærlighet for bamser, i dette tilfellet katteleker. 

Kjekk ungdom!

Vedovn OG vifteovn gir en passe varme, syns Ante. 

Er jeg ikke søt!?

Vi stresser ikke her i gården...

I voksenformat. 


Nå er det Farmen her i stua :)
Ha en fin kveld, folkens! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter pris på om dere legger igjen en kommentar :)