tirsdag 20. november 2012

Back to reality

Første arbeidsdag er unnagjort, og det var ganske så herlig å komme igang og treffe alle sammen igjen, både voksne og barn.
Kneet har oppført seg eksemplarisk. Det er litt stivt, og jeg må veksle litt mellom å sitte og stå/gå, og i den jobben jeg har så funker det utmerket. Jeg har sikkert svart på om hvordan det går med meg sikkert 50 ganger i dag. Koselig det da. Jeg har noen flotte kolleger :)

Det har blitt lite tid til trening i det siste. Jeg føler at kroppen min er i ferd med å forfalle litt. Jeg tenkte ikke så mye på det da jeg subbet rundt i joggebukse og collegegenser, men nå som jeansen er på igjen så ser jeg jo at "vondbeinet" har blitt skikkelig tynt og stusselig. Pussig, for jeg har alltid hatt komplekser for de kraftige beina mine, og nå som jeg har ÉT tynt bein, så syns jeg det ikke er så stas allikevel. Men, når jeg klarer å belaste det beinet skikkelig igjen så regner jeg med at det strammer seg opp igjen relativt fort. Jeg sliter litt med å strekke det ut helt når jeg går, men det kommer seg.

Så som så mye annet så må jeg bare ta tiden til hjelp :)


Utrolig å tenke på at dette bare er litt over 2 uker siden. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter pris på om dere legger igjen en kommentar :)